Den passionerede lejemorder
den_passionerede_lejemorder
 
Pris: 229,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Den passionerede lejemorder

Af Paul Smith

En medrivende krimi om en kulturelt orienteret og intellektuel lejemorder.

Marco Leggio er en siciliansk lejemorder med bopæl på Malta. Her lever han en anonym tilværelse, fjernet fra hans opgaver, der altid udføres andre steder i Europa. Tiden mellem lejemordene tilbringer han med at dyrke sin store passion, nemlig barokkunsten i ø-samfundets mange kirker – eller med at skrive artikler til kunsttidsskrifter om Caravaggio, Tizian, Tintoretto og Velàzquez.

En ny opgave skal bringe ham til Danmark, hvor en kendt person, under CIAs beskyttelse, skal ryddes af vejen lige før folketingsvalget i 2007.
Lejemorderen begiver sig på vej med færgen til Sicilien og siden med toget mod nord. Således undgår han flyselskabernes afslørende passagerlister.

CIA-agent Dewey er en glad mand. Hans folk er lige i hælene på den sicilianske lejemorder, som er på vej til Danmark. En kendt dansker, som er under CIAs beskyttelse, skal likvideres. Lejemorderen – den passionerede kunstelsker Marco Leggio – er sporet til Rom.

Vil Dewey lade Leggio, tage helt til København, før CIA slår til? Eller vil Leggio nå at komme til København og beundre den guldaldermaler, som han skal skrive en artikel om til et kunsttidsskrift i Milano - artiklen, som er hans alibi for at rejse til Danmark? Eller vil sicilianeren snyde CIA – og få skrevet sin artikel om Eckersberg og få ordnet sin opgave?

Paul Smiths Den passionerede lejemorder giver svarene.

Paul Smith, forfatter og journalist, har læst filosofi, undervist på Randers Daghøjskole og på Askov højskole. Han var Jakob Haugaards spindoktor og hjernen bag århundredets valgkampagneri. Smith udgav i 2008 den velanmeldte Mordet på imamen og i 2006 Opklaringen af et meget omtalt mord, en dokumentarisk roman om mordet på Olof Palme.

Bøger af samme forfatter:

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk