Krydderurter i have og køkken
krydderurter_i_have_og_koekken
 
Pris: 248,95 DKK
 
 

Krydderurter i have og køkken

Af Anemette Olesen

Krydderurter har altid haft en central placering i husholdningen og i folkemedicinen. Og i køkkenet. Det gælder såvel i Europa som i de gamle kulturlande i Mellemøsten. I dag har krydderurterne erobret en central plads i vores madkultur, ligesom der er en stigende interesse for at bruge dem til helse-formål. Og til kosmetik. I England har der været en lang tradition for at dyrke krydderurterne, og det er den tradition, som Anemette Olesen har været den fornemste eksponent for herhjemme med flere bøger. I Krydderurter – i have og køkken deler hun gavmildt ud af sin viden. Bogen er gennemillustreret og bl.a. forsynet med Anemette Olesens egne fotos.

Bøger af samme forfatter:

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk