Mine fædres verden
Mine_faedres_verden
 
Pris: 30,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Mine fædres verden

Af John McCain

Mine fædres verden (Faith of My Fathers) fortæller McCain levende og ærligt om sin barndom og ungdom, sin heftige omgang med kvinderne, sin ´krigerfamilie´ - hvor fædrene har spillet fremtrædende roller i de fleste store krige lige siden uafhængighedskrigen - og ikke mindst hans skole- og militærtid, hvor han vandt sit ry som en antiautoritær og rodløs opkomling.

Mine fædres verden er den dramatiske og spændende fortælling om McCains liv, hans far og farfars enorme betydning for hans liv og specielt hans tid som jagerpilot i Vietnamkrigen, hvor han blev skudt ned, taget til fange af nordvietnamesere og interneret i den berygtede fangelejr, der spøgefuldt blev kaldt ´The Hanoi Hilton´. Og hvor han blev tortureret. Vietcong´erne søgte at få ham udleveret til USA, men McCain afviste at lade sig særbehandle. Episoden var med til at sikre ham heltestatus og førte til, at McCain tog sit liv op til revision, ændrede kurs og grundlagde sin karriere som politiker.

Clement Kjersgaard skriver forord, og bogen indeholder John McCains fremlæggelse af sit politiske program ´Konservatisme til hverdagsbrug´.

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk