Korncirkler
Korncirkler
 
Pris: 299,- DKKDesværre udsolgt fra forlaget.
 
 

Korncirkler

Af Eva-Marie Brekkestø

Korncirkler, var det ikke de der mønstre i kornmarker, der opstod i England i 1980’erne, lavet af spøgefugle, som trampede rundt i markerne? Er de ikke passé?

Korncirkler - Naturlige mysterier viser, at en sådan opfattelse er fuldstændig fejlagtig. Gennem de seneste 30 år er der opstået tusindvis af disse forunderlige formationer i komplekse mønstre, hvoraf nogle kan dække et areal på flere fodboldbaner. Alene i 2008 er der registreret mere end 100 korncirkler i England.

Korncirkler findes, og de møder os år efter år, som et håndfast - naturligt - mysterium. Ingen har fundet svaret på hvem, der laver cirklerne og hvorfor. Flere har set korncirkler opstå som følge af mærkelige lysfænomener. Nogen har stillbilleder fra filmoptagelser, som viser, hvordan lyskugler projicerer en formation ned på få sekunder. Enkelte mener, at fænomenet er geometrilektioner fra en højere intelligens. Flere af cirklerne har et budskab til menneskeheden, og én af dem svarer på vores egen melding ud i verdensrummet.

Tusindvis af korncirkler er over flere tiår blevet iagttaget, fotograferet, katalogiseret og analyseret af entusiaster fra hele verden. Eva-Marie Brekkerstå undersøger i Korncirkler – Naturlige mysterier de bemærkelsesværdige mønstre i markerne og belyser spørgsmålet om hvordan, og hvorfor de opstår.

Korncirkler – Naturlige mysterier udkom oprindeligt i Norge som den første bog om emnet på et nordisk sprog. Bogen indeholder mange farvebilleder og studier af de mest interessante observationer, man har af det fascinerende fænomen.

Eva-Marie Brekkestø har i flere år med stort engagement været frontfigur i Nordisk Korncirkelgruppe. Hun har selv udforsket korncirkler på rejser til England, som luftfotograf og som dokumentarist, og hun arbejder ihærdigt for at udbrede viden om fænomenet.

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk