de_bedste_raad_naar_diagnosen_er_kraeft
Pris: 189,95 DKK
 

De bedste råd, når diagnosen er kræft

Af Inge Kellermann

Når diagnosen er kræft. En selvhjælpsbog for kræftpatienter og deres pårørende udkom sidste år. Den indeholder en skatkiste af informationer, forklaringer og ikke mindst dokumentation for, hvordan du selv har indflydelse på hvorledes helbredssituation skal udvikle sig.
Frem for alt handler det om, at tage ansvaret for sit eget helbred!

Inge Kellermann er phytoterapeut  (plantelæge) og har egen praksis i   København.

I modsætning til behandling med kemoterapi og stråler, som primært virker ved at slå ihjel, er plantestoffernes virkemåde først og fremmest støtte til de normale celler og væv og stimulering af kroppens egne reparations-og forsvarsevne. Den kan naturligvis ikke erstatte lægehjælp, hvor det er relevant.

I bogen DE BEDSTE RÅD når diagnosen er kræft får du nogle opsummeringer af de vigtigste hjælpemidler i din egen indsats for at forbedre prognose og livskvalitet. Både i hovedbogen og i denne publikation lægges der vægt på det, du selv kan gøre for at støtte og normalisere kroppens egne regulerende og helbredende processer fremfor symptombehandling.

Vi ved alle, at kost og livsstil spiller en afgørende rolle i forebyggelsen af kræft. Det nye, som bekræftes hver dag i en overvældende mængde forskningsresultater er, at mange af disse faktorer faktisk også er i stand til at hæmme eksisterende kræft i at vokse og sprede sig og dermed forlæn- ge overlevelsen. Der er ovenikøbet tilfælde, hvor tumorerne mindskes eller helt forsvinder.

Bogen er gennemillustreret

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk