en_skjult_katedral
Pris: 279,95 DKK
 

En skjult katedral

Af James Lee Burke

 
Burke er en uomgængelig stemme, hvis man vil forstå USA, som det er i dag. Hans forfatterskab er en seismologisk skildring af et Amerika i forfald Kriminalbetjent Dave Robicheaux får forvildet sig i skudlinjen mellem to ældgamle mafiaslægter, der er fastlåst i en nådesløs familiefejde, der har varet i århundreder. Sagen bliver ikke mindre kompliceret af at familiernes to yngste medlemmer, de musikalske og drømmende teenagere Johnny og Isolde, i bedste Romeo & Julie-stil er faldet pladask for hinanden.. Robicheaux og hans trofaste følgesvend Clete Purcel kan ikke dy sig for at hjælpe, selv om alle advarer dem mod at lægge sig ud med to familier fra Louisianas absolutte elite.    
 
Sagen trækker tråde til både politiske ekstremister, korrupte politikere og den dekadente musikverden, og midt i det hele dukker en mystisk og dæmonisk skikkelse op og blander sig morderisk i affæren. 
 
Burke er grænseoverskridende i mere end én forstand. Og hans kriminalbetjent Robicheaux færdes selv i grænselandet mellem Louisianas facader og dens bundkorrupte underverden, mellem det normale og det paranormale, mellem lovens overtrædere og dens håndhævere. Burkes mangeårige optagethed af det okkulte sætter spraglede blomster i En Skjult Katedral og fører næsten til et kollaps af grænsen mellem det jordiske og det overnaturlige. 

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk