finanskrisen_og_nedsmeltningen
Pris: 199,95 DKK
 

Finanskrisen og nedsmeltningen

Af George Soros

Finanskrisen og nedsmeltningen 2008-2010 er en væsentligt udvidet og revideret udgave af Finanskrisen – Nye værdier og spilleregler på finansmarkederne, der udkom i efteråret 2008. Bogen udkom på engelsk længe før krisen var en realitet, så George Soros forudså at krisen var på vej. Denne nye udgave er udvidet med adskillige nye kapitler om krisens faktiske forløb og den er desuden forsynet med et nyt forord.

Bogen giver den historiske baggrund for at forstå den omfattende finansielle krise, som tog sin begyndelse i 2008, og forklarer hvordan en dækningsløs vækst har været med til at krakke finansmarkederne verden over. George Soros mener, at vi bliver nødt til at foretage mange svære tiltag for at styre sikkert gennem krisen. For eksempel bliver vi nødt til at sætte nye radikale spilleregler op for at tæmme finansmarkederne og skabe en verdensorden baseret på en mere kompleks forståelse af økonomien.

Finanskrisen og nedsmeltningen 2008-2010 henvender sig til de specifikt interesserede, men også til dem, der forsøger at forstå den udvikling, der har påvirket deres pensionsopsparinger og friværdier. Bogen har i månedsvis ligget højt på de engelske og amerikanske bestsellerliste og har gjort George Soros til en efterspurgt analytiker.

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk