fuglemanden
Pris: 279,95 DKK
E-BOG
Pris: 229,95 DKK
 

Fuglemanden

Af Arne Mariager

 
Arne Mariagers debut er en meget dansk krimi. Et yngre ægtepar myrdes i et sommerhus i Nordjylland. En sommeraften! Manden med koldt blod, og kvinden først efter hun er blevet voldtaget. Alt tyder på, der er et seksuelt motiv bag den brutale forbrydelse. Politiets nye elite-enhed kastes hovedkulds ind i sagen, men inden opklaringsarbejdet for alvor er kommet i gang, står politiet med endnu et dobbeltdrab. To døde mennesker og endnu en kvinde, der har været udsat for en brutal voldtægt. På en elegant lystbåd i Bogense Havn. Med moderne dansk kunst i pantry’et. Mordvåbnet er tilsyneladende det samme, som blev brugt i Sommerhuset i Nordjylland. 
Efterforskningsleder Frank Skov-Nielsen fra den nydannede elite-enhed, DASK, må se i øjnene, at en forrykt seriemorder må være på spil, eller er det så enkelt? 
På trods af nogle blodige og makabre mord er Fuglemanden en hyggelig krimi. Romanen rummer gode og indlevede skildringer af Danmark og falder ikke for fristelsen til at reproducere et banalt –  det er forfærdeligt – syn på verden. Og mens den varme sommer trækker sig tilbage, superligaen og Aab så småt er ved at komme i omdrejninger, undergår Frank Skov-Nielsens privatliv nogle behagelige forandringer. 
Forfatteren, Arne Mariager, har været chefredaktør i en lang årrække, kender enhver by i provinsen og er færdedes hjemmevant i enhver retssal. Han har skrevet har en roman (den første af 3 planlagte), der bringer mindelser om både Jens Okking og Jo Nesbø. 

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk