hvordan_vesten_bragte_krigen_til_ukraine
Pris: 149,95 DKK
 

Hvordan Vesten bragte krigen til Ukraine

Af Benjamin Abelow

 
HVORDAN VESTEN BRAGTE KRIGEN TIL UKRAINE - og hvorledes USA og NATO har ført verden ud på kanten af en atom-katastrofe er titlen på den amerikanske forfatter, foredragsholder og lobbyist Benjamin Abelows lille, koncentrerede bog om baggrunden for krigen i Ukraine.
Bogen er blevet stærkt rost af så forskellige røster som Noam Chomsky, John Mearsheimer og oberst Douglas Macgregor. 
 
I betragtning af at vi siges at leve i et demokrati, er det overordnet set besynderligt, at ingen politikere, ingen medlemmer af regeringen, ingen medlemmer af den 4. Statsmagt, pressen  har afvigende meninger om krigen og i særdeleshed, hvem der har ansvaret for krigen. Den udøvende, den lovgivende og den 4. Statsmagt, pressen har fuldstændig synkrone holdninger til krigen. 
Den helt overvejende vurdering og  hvem der bærer ansvaret for krigen, er induceret af vores øverste NATO-partner, USA. Ingen, bortset fra én tidligere politiker, Marie Krarup, har vovet at give udtryk for afvigende meninger...
 
Pens. oberststløjtnant af Hæren Jens Kristian Bech Pedersen har oversat bogen, og Marie Krarup, har skrevet et dansk forord til bogen, hvori hun bl.a. skriver: ”Forfatterens skræmmende rigtige tese er, at Vesten har misforstået, hvorfor Rusland invaderede Ukraine. Hvilket betyder, at Vesten træffer vigtige afgørelser på falske præmisser.”

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk