ord_til_tiden
Pris: 199,95 DKK
E-BOG
Pris: 99,95 DKK
 

Ord til tiden

Af Knud Nyboe Rasmussen

Samtidig med at livsnyderkulturen har fået en ekstra skrue de seneste år, hvor klimatruslen hænger som en nærmest gammeltestamentlig trussel over livet , så synes der samtidig at være en voksende længsel efter et dybere syn på, hvad det vil sige at være menneske. Og her synes flere og flere at få øjnene op for betydningen af den kristendom, som det i de sidste næsten 150 år har været god tone at ignorere, ligesom det har været okay at mangle en bare elementær indsigt i vores kristne tradition. Det er udgangspunktet i Knud Nyboe Rasmussens essays, hvor han diskuterer eksistentielle og moderne problemstillinger og belyser dem luthersk-evangelisk. Det er en forbløffende aktuel og samtidsvedkommende samling essays, uden dogmatik og i grunden uden forkyndelse. 

Baggrund for bogen er, ifølge Nybo Rasmussen, at moderne menneskers mentale og eksistentielle overbelastning er ved at nå et bristepunkt. Og at en kristen besindelse og genopdagelse af traditionen nok er vejen frem. 

Knud Nyboe Rasmussen er pensioneret sognepræst fra Skive sogn i Viborg Stift. I 2017 udgav han Jakob Knudsen – Gud og menneske i Jakob Knudsens tænkning.

 

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk