Om forlaget

Bogans Forlag kom til verden i 1974 under den forrige krise. Den første bog hed Dødsdømt
og udkom den 6. december; blandt kolleger anset for at være et dødsdømt tidspunkt, men af den friskbagte forlægger, Evan Bogan, et tidspunkt hvor konkurrencen var nul.

I årevis lød det: “Hvordan går det?” og med vanlig falsk beskedenhed var svaret: “Vi prøver en måned til” og snart: “Det er Danmarks næstbedste forlag!”. Nysgerrige spurgte, hvilket forlag der så var det bedste. Men svaret på dette spørgsmål savnes fortsat.

Programmet var og er stadig vidt spændende. Fra Devaer til supersælgeren Mega pruttebogen. Fra bøger om hundedressur, karate, Lanciers til en bog om det tyrkiske køkken. Fra rejsebøger om Paris, New York, Mellemitalien og Czekoslovakiet, til en lærebog i fransk computersprog. Fra danskere i det nazistiske Frikorps Danmark til skilsmissefædre og Robert Graves’ roman Kong Jesus. Fra bøger om Mozart og Københavns Gadenavne til bestselleren Ryd op i dit rod og mange, mange flere.
 
I 2004 blev Bogans Forlag en del af Forlaget Hovedland, men fungerer den dag i dag stadig som et selvstændigt forlag med egne udgivelser.Manuskripter
Bogan
har for tiden ikke mulighed for at modtage uopfordrede manuskripter. Manuskripter, der alligevel sendes til forlaget, returneres ikke til forfatteren igen.


Webordrer
Bøger bestilt direkte via Bogans hjemmeside leveres normalt inden for 5-10 hverdage. Bøgerne sendes med PostDanmark. Hvis du køber for mere end 250 kr., betaler Bogan fragten. Hvis de bestilte varer ikke er på lager, vil disse blive sat i restordre til levering snarest muligt.

Momsforhold
Danske og europæiske ordrer er altid med 25% moms, denne kan naturligvis fratrækkes indkøbet til en virksomhed med gyldig virksomhedsregistrering.

Kreditkortsikkerhed
Sikkerhed ved betaling med kort. Når der betales med kort, krypteres transaktionen med en 128 bit nøgle, da det er standarden i dag. Dette kan medføre, at det ikke kan lade sig gøre at gennemføre en transaktion, hvis der bruges en ældre browser-version. Der kræves som minimun: - Internet Explorer 5.01 - Netscape Navigator 4.77

Garanti
Evt. reklamationer skal ske til forlaget senest 8 dage efter modtagelsen af varen.

Returret
Der ydes 14 dages returret på alle køb.

Kontakt os
Bogans Forlag
Egholmvej 5A
8883 Gjern
Danmark
Tlf: +45 86 27 65 00
Fax: +45 86 27 65 37
mail@hovedland.dk

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk