fuldmaanehunden
Pris: 49,95 DKK
E-BOG
Pris: 49,95 DKK
 

Fuldmånehunden

Af Niels Lindow

Lever der varulve i det smukke Nordsjælland?
Journalisten Mikkel Dyndvig bliver kaldt ud til et drab. En mand, hvis strube er blevet flænset af en stor hund. Og det er ikke det eneste. Hvordan er det sket? I hvert fald er det i modstrid med alt, hvad han ved om hunde. Men på Bladets redaktion beslutter man trods kendsgerningerne at køre en kampagne mod kamphunde, det plejer at sælge aviser.
Hvad Mikkel Dyndvig ikke ved, er, at hans kæreste, den skønne Cecilie har nogle underlige drømme. Hvad er det for en ’vuffer’, hun drømmer om?
Og hvad er det for noget okkult vrøvl, en pensionist fra Valby fabler om? Er han mon ikke bare ude på at gøre sig interessant? Har det noget som helst med virkeligheden at gøre?
Mikkel må rundt på det halve Sjælland, og en tur til Skåne for at finde svar. Og til sidst må han selv afgøre, hvad han tør tro.
Der er ikke mange seriøse varulve i den danske spændingslitteratur. Fuldmånehunden er et begavet bud på en realistisk spændingsroman, hvor der bare er lidt højere til loftet og en lidt dybere kælder.
Og, ja, selvfølgelig er der da varulve i Nordsjælland, lige så vel som der er rigtige ulve i Midt- og Vestjylland.

Niels Lindow har arbejdet som programmør, i en større dansk virksomhed i mere end 30 år. Han bor i Tåstrup, i landsbyen, med bindingsværk og stokroser. Han debuterede med romanen Overraskelsen, der af Kristeligt Dagblads anmelder blev betegnet som en af de bedste romaner i 2013.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk